2010. június 1., kedd

Piac

Hát kezdünk megint lefordulni...SP 1040-60 alatt elég komoly lejtő van. Még nem vagyunk persze ott, de az EURUSD nagyon teszteli az eddigi minimumot (már le is törte!).
Shortok még mindig tartva, stopok már nyerőben:
EURUSD short 1.352, stop 1.312
SP short 1203 stop 1177
BUX short 25300 stop 23900
DAX short 6210 stop 6060

10 megjegyzés:

  1. Uhh elég durván visszaengednéd a pozikat.Furi,mert sp és buxnál jóval korábban is van erős ellenállás aminél lehetne stopolni.Dax még szó-szó.
    Az ilyen nagy pozikat az erős támaszokon nem szoktad csökkenteni,hogy jobb áron visszaszáljál?Értem én,hogy ráülsz a trendre,de vannak azért szép hullámok.

    VálaszTörlés
  2. Én spec most eur/usd longot vettem fel szükebb stopra.Pont alászúrt a múltkori minimumnak kirázta a longost beültetett pár friss shortost.Az ilyen késői beszállókat szokták kivágni.Nagyon nagy rajta a short állomány persze ettől függetlenül simán mehet a lecsóba.1.21 alatt én is kidobom.
    sp pedig részemről is short.

    VálaszTörlés
  3. Ugrálásra ott vannak az opciók

    VálaszTörlés
  4. Határpont!
    Ezt kifejtenéd bővebben?

    VálaszTörlés
  5. Spy ,Dia kb 700%+ ezt érd realizálni szinteken

    VálaszTörlés
  6. Te döntesz mire kell a pénz aszerint kereskedsz,ha megélhetésre akkor rég rossz......."a pénz oda megy ahol nem kell"

    VálaszTörlés
  7. AAPL nagyon komoly összes részvény "sink "ez meg megy megint topig.USA 2. legnagyobb vállalata lett

    VálaszTörlés
  8. Vannak hullámok. Én is kereskedek rövidebb távon is, viszont minden ügyletet azért nem írok le ide. Mondjuk Daxhoz leírtam párat korábbban.

    VálaszTörlés
  9. Még1: Ha oda tenném a stopokat, ahová mindenki teszi, akkor állandóan kiütnének és ugrálhatnék vissza (mint ahogy tegnap az EURUSD-ben megtörtént rövid időtávon)

    VálaszTörlés