2009. november 27., péntek

Dubai

Szóval megint úgy tűnik, hogy a piac tarja magát a sémához és hóvégén esik.
Hát őszintén ezt nem gondoltam volna, dehát ez a piac. Amerika nélkül elöször volt az EURUSD 1.5 kitörés, utána vissza. Ehhez jött a Dubai hír, de tuti hogy valami más szikra jött volna helyette. A trend gyártja a híreket megint.
Viszont a trend még felfele, pánik is van, szóval jó alkalom a vételre. USA tuti megveszi ezt is, persze lehet hogy még nem ma, mivel gyakorlatilag még otthon ünnepelnek, eu+ázsia meg pánikol. Eddig az összes ilyen 1-2 napos kinai, nfp stb. pánikot megvették. Régebbről meg lehet emlékezni hongkongi, argentín, brazil válságokra...mind 2-3 napig tartottak 10% körüli eséssel. Szóval kb. 80% biztos vagyok benne hogy meg fogják venni, kérdés hogy hol? Inkább a mikorra tudnék válaszolni. Ha nem is ma, de legkésőbb jövő hétfő-kedd kiváló vételi, shortzáró alkalom lesz. A korrekció beleillik az eddig trendbe: hóvégi kb. 5% esés.
Shortról már lemaradtam, stopok repültek. Én venni fogok.
Ha nem jön be, legalább lehet tudni, hogy ez most valami más, talán mégis jön egy nagyobb esés, ahogy sokan várják.

2 megjegyzés:

  1. Ja a Dubai hir már szerdán kinn volt, de akkor még emelkedés volt. Csütörtökon meg hirtelen kitalálták, hogy akkor emiatt vége a bika piacnak, nyilatkoznak is szorgalmasan a szakértők. Na neee...

    VálaszTörlés
  2. Hát ezt korábban megvették, sebaj.
    Azért még mindig a hétfő-kedd a lényeges.

    VálaszTörlés