2010. október 13., szerda

Piac

Nyugaton a helyzet változatlan (keleten is :)). Tart tovább a "sunyi" rally. Nehezen hiszik el, mert viszonylag hosszabb konszolidációs szakaszok vannak benne, ami tetőzésre hasonlít. Persze mikor éppen már letörne a piac, akkor mindig jön valami kis szikra, amire mégis inkább pattan. Csak maradjon is így tovább, addig mehet tovább a piac felfele. November elejei FED döntésre lehet egy komolyabb hírre beleadás, de ezt megint vételekre lehet majd használni. Persze biztos lesznek még pár napos leijesztések is, de januárig én már nem tervezek semmilyen nagyobb pozicióátrendezést. El is megyek nemsokára megint nyaralni-telelni kicsit.

UI: Lassan azért a lemaradók is új csúcsra mennek, lásd DAX. Bux is követni fogja lassan, amint itthon kitisztul a gazdaságpolitikai kép.

9 megjegyzés:

  1. Nyaralás alatt gondolom Zulutraden sem fogsz kereskedni. Lehet tudni mennyi ideig leszel távol?
    Azért fontos nekem, mert csak téged követlek most már éles számlával(Te vagy a Messiás ):)
    Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Ne rinyáljál már ez nem a bölcsőde!!!!!!!!!!!Mi van ,ha többet nem ír ide senki! Nem neked való a tőzsde!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Bukás nélkül nincs nyerő!!Sajnos Slowrisk áttért a napon belüli kereskedésre vagy legalábbis a rövid tradeket csinál ,sajnos!Pedig ha az előző tradeket csinálja simán meglehetett volna megint a 7k.Remélem mielőbb visszatér a régi kereskedéséhez és nem hallgat másra.Napon belül ha használnak stopokat nincs nyerő!

    VálaszTörlés
  4. Zulutrade: Fogok kereskedni, persze ritkábban és ilyenkor inkább a hosszabb tradeket tartva. Ami nektek lehet, hogy jobb is :)
    Nem könnyű összeegyeztetni a "közakaratot", a piaci lehetőségeket és a saját stílusomat.
    Ülhetnék csak hosszú pozikban is, de akkor az újonnan csatlakozottak reklamálnak, hogy nincsen trade.
    Egyébként még az látszik, hogy hiába bízod rá magad elvileg a szignálszolgáltatóra, a legtöbben nem birják tartani a pozikat és az első korrekcióban bezárják nélkülem. Lásd AUDUSD long: alig 9 napos pozi és már a követők nagy része bezárta.

    VálaszTörlés
  5. Köszi a választ!
    Kit érdekelnek az újonnan csatlakozottak? Pusztuljanak, ha nem tudnak olvasni! :) Világosan leírtad a feltételeket. Akinek nem tetszik, menjen máshoz! Gondolom (remélem) hogy a fő bevételi forrásod nem a követők által termelt jutalékból van. Én is jobban szeretném a régi stílusodat.

    VálaszTörlés
  6. Határpont apukám, elgurult a gyógyszered?
    Azt oktasd ki, akit eltartasz!

    VálaszTörlés
  7. KI is javítom magam Napsugár Gyermeküdülőt akartam írni sorry.Felfele nem kritizálunk csak ámulunk.Többet nem is akarok veled foglalkozni lolka bolka csak a zsebedet kímélni.Akiket eltartok egyébként köszi jól vannak 128dolláron vettem AAPL részvényt és van opcióm is azt hiszem ezt nem kell ecsetelni.MSFT is jó beszálló volt a múlt héten senkinek nem kellettek olcsó volt remélem követi az AAPL.

    VálaszTörlés
  8. Banki kamu ügyek !? AZ 1185 fibó szint miatt volt a mai kis korrekció ,de azért találtak rá egy jó sztorit.Mindenesetre én vettem C .

    VálaszTörlés
  9. Erről beszélek "lolka" lásd Zulu.
    Slowrisk az egyik legjobb de ha ki fogsz nála ilyen szériát ágyő számla.............

    VálaszTörlés