2010. július 23., péntek

Zulutrade szolgálati közlemény

Szeptemberben írok részletesen a zulu-s tapasztalatokról felhasználó és szolgáltató szemmel is. Elég tanulságos, azt hiszem.

Nagyobb részt szerintem buknak az emberek, de ez kb. 60-80%-ban a saját kapzsiságuk, tapasztalatlanságuk miatt van. Nincs új a nap alatt. 100% találati arányt és havonta duplázódó egyenleget akarnak. A statisztikákban látnak ilyet, mert megvan rá a módszer, hogyan lehet feltupírozni a statisztikai eredményeket. Aztán élesben duplázás helyett padlózás jön.

Hiába írom ki nagybetűkkel, hogy nem szabad túl sokat kockáztatni, akkoris megpróbálják a 100 dolláros számlát minilottal.

Elég jól elkaptam az USD trendfordulót/korrekciót, ezért jött a nagy nyerő. Azt is mondhatnám, hogy jó adag mázli is van mögötte. Csakhogy ezután sokan azt képzelik, hogy ezt a hozamnövekedést lehet tartani egész évben és sose lesz több bukó. Pedig nem lehet, és tuti lesznek bukó időszakok is. A favorit első helyezett épp a napokban szenvedett el egy méretes visszaesést, noha az utóbbi 2-3 hónapban nagyon szépen teljesített.

A lényeg, hogy a nagy hozamok mellett a bukás lehetőségét is komolyan mérlegelje mindenki, aki befektet! 100% találati arány, és mindig nyerő program/guru nem létezik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése