2011. április 12., kedd

Long növelés

Végre volt egy komolyabb esés a vezető nyersanyagokban és támaszhoz is érkeztek. Ez a helyzet vételért kiált:
  • BRENT long 122.5 stop 119
  • Silver long 40.15 stop 37

11 megjegyzés:

  1. Kis pánik hangulat lenne ,adnak mindent.

    VálaszTörlés
  2. Sávtetőről jön le a piac,nagyon gyenge.Nem dupla top amit látunk?

    VálaszTörlés
  3. (:mondjuk tegnap nem volt lové ,ahhoz képest meg nem rossz teljesítmény:)
    Légy okos ,Jeromos!

    VálaszTörlés
  4. ZULU:ahogy nézem nem sok embernek marad pénze Zulun.Hatalmas DD. látni mindenkinél ez egyenlő a lenullázással!!Mindenki ráment a jutalékra,tehát felborult a kereslet ,kínálat.Kevesebb ember van aki felmeri tenni a pénzét,mint szolgáltató!Nem jó felé megy ZULU,így nem tart majd sokáig,ha nem találnak ki valamit!
    Ötlet nem rossz ,de így nem működik,ennél még a póker is jobb.

    VálaszTörlés
  5. Itt van az igen kedves VPips /hazánkfia/a zulun.
    Van neki több -1600 pozija nyitva stop nélkül és 703.-nak van rangsorolva.DD.-ről nem is szólva.Ebből látszik ZULUN nincs rendbe valami.
    Pedig elég egyszerű lenne kiszűrni ezeket a szolgáltatókat.Ezek az alakok életükbe nem kerestek pénzt a tőzsdén itt akarnak érvényesülni.Szerintem ezeket,(őket) előbb utóbb ki fogják zárni,legalábbis ha sokáig szeretne működni a Zulu.

    VálaszTörlés
  6. Minden egyes új számlanyitásnál automatikus -500 hellyel hátrébb rangsorolást jelentene.Evvel rá lenne kényszerítve ,hogy vigyázzon a számlára és más pénzére!!!

    VálaszTörlés
  7. A ZuluTrade tele van nagyszerű kereskedőkkel. Kár, hogy nem fér mind bele számlámba. :-(MÉG SZERENCSE)

    VálaszTörlés
  8. A nyersanyagok lettek mára a leggyengébbek (Ezüst,réz,stb.),változott a piac ez tény.Ettől függetlenül mehet még a piac simán.(ha NAS lenne a vezető akkor szinte biztos,így nem olyan...)

    VálaszTörlés
  9. Zulutól részesedést kérek.Elkezdtek szigorítani.Nincs már az ,hogy 20 pozit kinyitsz és otthagyod a gépet.Ott kell ülni és stopokat berakni 700pip lehet max. a bukó.100% nak vége FLY............. kizárják ,ha így kereskedik tovább.Nagy nyerők nem lesznek ,viszont nagy bukok sem . A szolgáltatókat is jobban ki lehet szűrni majd.Felvettem velük a kapcsolatot Zulut meg lehet menteni ,de az országot (GÖRÖG)már nem.

    VálaszTörlés
  10. Úgy néz ki ZULUN olvassák ezt a blogot?!(Szigorítás)

    VálaszTörlés